Nordens största Multisportarena

Prioritet Serneke Arena är Nordens största multisportarena med en stor fotbollshall, två handbollshallar och ett Nordic Wellness-gym. Samtliga lokaler har dysdon och textildon från ACP.

I fotbollshallen fördelas all luft och uppvärmning genom en matningskanal i injektmaterial som följer takets välvning, från dimension Ø1.250 mm som övergår till dimension Ø1.000 mm efter att hälften av luften fördelats ut.

Från matningskanalen utgår 4 st Ø800 mm ca 100 meter långa dysdon med 24 mm dysor i de lite lägre ytterkanterna och 48 mm riktbara dysor i mitten, ca 25 meter över golvet.

Handbollshallarna har dysdon med 24 mm dysor för hela luftmängden, med ett anpassat don över läktaren för dragfri tilluft för publiken.

Nordic Wellness-gymmet har halvrunda och kvartsrunda textildon med laserskurna hål för att få in stora luftmängder utan drag i samtliga lokaler, från aerobics, spinning och hot yoga till barnrum, reception och friviktsgym.
Fotbollshall:

Matningskanal
Ø1.250 mm välvd kanal 32 meter Ø1.000 mm välvd kanal 43 meter

2 st dysdon Ø800 mm L=102 meter med 24 mm dysor
2 st dysdon Ø800 mm L=97 meter med 48 mm dysor

Handbollshallar:

4 st dysdon Ø400 mm L=17 meter med 24 mm dysor
3 st dysdon Ø500 mm L=39 meter med 24 mm dysor

Nordic Wellness:

Halvrunda och kvartsrunda textildon med laserskurna hål i olika dimensioner och längder helt anpassade efter lokalen
tillbaka
Fotbollshall
Nordic Wellness
Handbollshall
Läktare
Nordic Wellness
Nordic Wellness
Matningskanal
Matningskanal
Nordic Wellness
Nordic Wellness
ACP Luftbehandlingsprodukter AB använder kakor (cookies) för att fungera på bästa sätt. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem