CradleVent

CradleVent®

ACP levererar CradleVent® från KE Fibertec, världens första ventilationskanal som är godkänd som en Cradle to Cradle-certifierad produkt av den erkända organisationen EPEA i Hamburg.

Certifieringen dokumenterar produktens hållbarhet och att vi tar ansvar för hela livscykeln från vagga till vagga, dvs från produktion till återvinning.

Avfall = Näring

Den växande bristen på naturresurser såsom stål, koppar och olja gör det nödvändigt att återvinna istället för att slänga.

Hållbar ventilation

CradleVent® är vårt svar på en framtidssäkrad och hållbar produkt för luftfördelning i kontorslokaler, skolor, laboratorier, offentliga byggnader och andra komfortmiljöer.

Cradle to Cradle är dokumenterad hållbarhet

När produkten inte ska användas mer tar vi den i retur och återvinner de olika beståndsdelarna i ett nytt tekniskt kretslopp. På det sättet går ingenting till spillo.

Designfrihet och bra inneklimat

Att välja textilbaserad ventilation ger många fördelar. Textildonen skräddarsys så att de passar till lokalen i både form och färg. Därmed blir de en integrerad del av byggnaden, och nya arkitektoniska möjligheter uppstår.

Med textildon får man en effektiv och dragfri luft-fördelning och ett bra inneklimat. Dessutom är de både lätta att frakta och installera.

Textildon kan tvättas, och med det får man en energibesparing eftersom energiförbrukningen för att få ut den nödvändiga luftmängden minskar då donet är rent.

Bild: 2017-01/livscykel.png
2017-01/1484576381_cradle.jpg 2017-02/1.jpg 2017-01/stadshuset-600.jpg
ACP Luftbehandlingsprodukter AB använder kakor (cookies) för att fungera på bästa sätt. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem